Címkék

2012. szeptember 12., szerda

Cigányok hozzászólók a Roma Gárdáról


Több facebookos ill. egyéb internetes cigány portálon hírül adták, hogy megalakult a Roma Gárda. Változtatások nélkül álljon itt néhány hozzászóló véleménye!

"Nem gárdákra van szűkség. Néz szét Borsodban ! Le van csúszva a nép. Mindegy a faja, nemzetisége. Vissza kellene kanyarodni oda amikor szégyen volt nem be menni az óvodába, iskolába. Amikor a tanított nem verték el mert nevelte tanította a gyermeket az iskolában és ez néha együtt járt sarokba állítással vagy körmössel. Ilyenkor régen lesütött szemmel álltunk és szégyelltük magunkat nem kést és pisztolyt rántottunk Állatokká váltunk, meg kellene keresnünk az embereket. Ha már gárdáztok harcoljatok ezért. Ne a lopásra, bűnőzésre, börtönben eltöltött évekre legyen büszke az ember. Ne azért legyen valaki "valaki" mert bazi nagy arany lóg a nyakában, fülében, de a rezsi nincs kifizetve."

"Hagyományőrző....nem mintha sokat számítana, de a világos pólós fiatalember kezében mi van? Csak nem egy "bézbólütő" ?"

"Mielőtt nagyon nagy kalandokba vernétek magatokat, tanuljatok meg helyesen írni, mert irritál a tudatlanság! Ezért van a rengeteg agresszió! Ettől tovább nem is fogunk jutni, ha ilyen marad a felfogás. Mi lenne, ha összefognának a magyarok és a romák? Erre gondoltatok már?"

"Megalázó,szörnyű, hogy mindenki azzal van elfoglalva,hogy nem tudunk helyesen írni,de ha elolvasnátok a kuruc infót,ahol porig aláznak bennünket.Szó szerint kiakarnak nyírni.Elakarnak üldözni az országból.Mindegy az jó cigány-nem jó cigány,vér nem válik vízzé alapon.Szerveződjetek!!!Mi is vagyunk annyian mint ők.Köztük van 10 erős ember,a többi meg egy pofontól összerogy.Hajrá Cigányok!!!!!!Isten áldjon meg bennünket."

"ki a gecit érdekel a magyar nyelvtan,igy szoktak irogatni a nácik,,mé nem mégy a sajátoldaladra álitolagos magyar cigányság,,, ki ez a magyarcigányság,mért akarjátok bitorolni a cigány zászlot"

"Ideje már!!!!!!!;)) Velünk nembirtok retkes magyarok!!!!!!!!!!-.-"

"Nem tudom jó ötlet-e!??!!Nem lesz ennek polgárháború a vége gyerekek!!!Ennek ellenére hajrá romák,már ideje volt felébredni!!!Mi is emberek vagyunk,nekünk is vannak jogaink!!"

"Nem értek egyett! Úgy a magyaroknak úgy a cigányoknak alkalmazkodni kell egymáshoz!! Nem pedig háborúzni!!!!"

"nemtartom magamban a haragom le huzok1felest a parasztokon adom ki"

"eszt nemtartom hejesnek mongyon bárki bármit is de enek nemlesz jo vége :)"

"legyen vége a faji meg kûlömböztetésnek nem mi hanem a parasztok a kissebség"

"Ajajjj, az erőszak, csak erőszakot és félelmet kelt! Béke kéne most már!!!"

"Az első pont amin változtatni kéne az,az hogy először is a Cigány képviselőket és társaikat,kéne le váltani olyan személyre AKI BÜNTETLEN ELŐÉLETŰ,ÉS MÉG SOROLHATNÁM REGGELIG!!! ITT A VEZETÉSSEL VAN A BAJ!!!!!!! EZT A gárdát nem a gárdistákkal szemben kéne uszítani,ha nem Flóriánunk seggbe rúgására,hogy Ö mért nem tesz semmit,sőt még nyilatkozni sem hajlandó!!!! (...) AMÍG OTT FÖNT NINCS REND, ADDIG ITT A KISEMBEREKNÉL SEM LESZ!!! PERSZE ÁLLJATOK ÖSSZE GÁRDÁBA,HOGY HAGY LEGYEN 1 JÓ KIS POLGÁR HÁBORÚ!!!!! HÁT JA MÁR MÁS NEM IS HIÁNYZIK!"

"elég gyenge,értelmetlen próbálkozás."

"én is szivesen meglékelném a nácikat"

"mi a francnak ??? még jobban lenéznek ..ezekre is csak rá kell nézni ...na ennyi"

"Szét kell baszni a pattogó magyarokat"

"Cigány vagy magyar nem mindegy!Ember ember.És aki mind a kettő?"

Érdekes részlet, hogy az egyik internetes csoport, mely megosztotta a hírt, a következő választ helyezte ki a hozzászólásokra:

"Kiteettem egy képet megalakult a Roma Gárda szerintem joguk van megtudni a testvéreinknek ezt a hirt... NE VÁRJ LÓVÉT TESÓ HANEM DOLGOZZ MÉG ITT IS A SEGÉLYÉRT KÖNYÖRÖGSZ TÖLEM AMIKOR AZT SE TUDOD KIVAGYOK ? HÁT ELMONDOM EGY 20 ÉVES TANULÓ LÁNY VAGYOK !! IRÁNY A MUNKA!!!! FELEJTSD EL A SEGÉLYT!"

És végül egy aranyköpés... :)

"Itt az idö!kapcsolataim vannak a cigány maffiákal.de meg sugom hogy oroszok is a cigányok mellet vannak!! Am kéne egy csoportot alakitani fészen!"


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése