Címkék

2012. szeptember 26., szerda

DK: Demokratikus Kurvaanyázás

Mága Zoltán Horthy Miklós vitéze lett. Fotó: Barakonyi Szabolcs, index.hu

Mága Zoltánt a még Horthy Miklós által alapított Vitézi Rend tagjául fogadta, és az ismert cigány hegedűművész annak rendje és módja szerint le is tette esküjét, sőt, még a kormányzó egész alakos budapesti szobrának felállítására is adott pénzt a sajtóhírek szerint. A mélyen tisztelt művész úr így nyilatkozott magyar nemzeti érzéseiről egy korábbi írásában:

"Ha valaki kényszerűségből, vagy egy jobb élet reményében új hazát keres, előbb-utóbb számolnia kell a lelket marcangoló kínnal, a honvággyal. Az, aki magyarnak születik, és éljen bár hosszú-hosszú évtizedeket idegen országokban, távoli földrészeken, mindig arra vágyik, hogy csak még egyszer, talán utoljára, láthassa szülőföldjét, hogy „teste is majd e földben süppedjen el”... Büszkeséggel töltött el, hogy részese lehettem a magyar történelem és a kultúra egyik legkiemelkedőbb pillanatának... Ott lehettem a legendás futballista, Kocsis Sándor - vagyis Kocka, Aranyfej, ahogyan sporttársai, szurkolói hívták - újratemetésén, és elkísérhettem sporttörténelmünk egyik legnagyobb alakját a hozzá méltó nyughelyére, a Szent István-bazilika altemplomába, hogy közvetlenül Puskás Ferenc, Öcsi mellett nyugodhasson. Kocka hazatért, és már magyar földön van a teljes Aranycsapat, a valaha volt legsikeresebb futball-válogatottunk. A legendás mérkőzéseket pedig a hála istennek a még köztünk élő Grosics Gyula, az Aranycsapat kapusa, és Buzánszky Jenő, az Aranycsapat védője idézheti fel a filmkockák helyett.... Puskás, Kocsis magyar volt, igaz magyar, akik bár a spanyol fociklubok hírnevét alapozták meg, mégis országunknak hoztak dicsőséget játékukkal, góljaikkal, életükkel. Ők épp olyan követei voltak országunknak, mint mi, zenészek. Ők legendává váltak, mi pedig közvetítjük szeretetüket... Az igaz magyarok mindig hazatérnek. Lelkük most már megnyugodhat, nekünk pedig őrizni kell emléküket, és folytatni azt, amit ők is tettek: ember lenni, magyar lenni mindig, minden körülményben."

Összegezve, Mága Zoltán úr mindent elkövetett, amivel ki lehet vívni a liberális oldal haragját. Nos, több se kellett a Gyurcsány-féle törpepárt, a Demokratikus Koalíció aktivistáinak: ellepték Mága Zoltán internetes honlapját, profilját és rajongói oldalát a különféle közösségi portálakon, és azokat gyalázkodó, "széljobber rasszistákat" megszégyenítő gyűlölettel teli üzenetekkel böfögték tele. Volt, aki testi sértéssel fenyegette, mások így dicsérték a hazafias cigány művészt: 

"A vitézi rend a legsötétebb szélsőjobboldal gyülekező helyévé vált... Az hogy jól tud hegedülni semmire sem mentség! Sőt!... Ön vagy vitéz, vagy ember. Harmadik út nincs.Ezt gondolja meg... A Horthy-imádó barmok meg.... ugyan, csak nem fogom magamat izgatni elmebeteg náci-nyilasok miatt..."


DK: Demokratikus Kurvaanyázás












Mága Zoltán a támadásokra így reagált: "legmerészebb álmaimban sem gondoltam, hogy ilyen politikai támadások érnek, és egyesek már odáig merészkednek, hogy családom fenyegetik, és becsmérlik," hozzátéve, hogy tisztában van Horthy szerepével és személyiségével, ám nem a kormányzó urat tudtával "nem ítélték el semmilyen háborús bűnért," és ezért benn is marad a Vitézi Rendben.
 Mága Zoltán bocskai öltönyben várja esketését Fotó: Barakonyi Szabolcs, index.hu

Mindennél többet mond azonban a "kirekesztő" nemzeti oldal egy hírportáljának, a hunhir.info-nak cikke:

"A nemzeti oldal ezzel a lépésével hatalmasat ütött azon a liberálisok által sugallt védő, de főképpen támadásra használt képen, miszerint a cigány... csak liberális, kozmopolita, világpolgár, illetve elnyomott, támadott, fenyegetett, kesergő, és holokausztja következményei miatt rettegő ember lehet. Azzal, hogy a Vitézi Rend a fóti templomban tartott ceremónián tagjai közé fogadta Mága Zoltán cigány hegedűművészt, egyértelműen bizonyította a rend alapítójának, Horthy Miklósnak ma is élő és követendő megállapítását, illetve a magyarsággal és kisebbségekkel kapcsolatos állásfoglalását... Mága most bizonyította, hogy ő egy cigány származású, Magyarországért tenni akaró ember, hazafi. Köszöntjük a vitéz urat!"

Az, hogy végül a "végtelenül toleráns és befogadó" balliberális oldal túrta ki Mága urat a Vitézi Rendből, már csak a hab a tortán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése